Na auai TalkingChina i le Semina o Atinaʻe Maualuga Maualuga i le Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamalosia le Alamanuia Auaunaga Gagana ma le Fonotaga Faaletausaga 2023 a le Komiti o Auaunaga Faaliliu a le Faaliliuga Asosi a Saina

O mea o lo'o mulimuli mai ua fa'aliliu mai le fa'aSaina e ala i le fa'aliliuga masini e aunoa ma le toe fa'asa'oina.

I le aso 3 o Novema, na faia ai le Semi-Quality Development Seminar on Artificial Intelligence Empowering the Language Service Industry ma le 2023 Annual Meeting of the Translation Service Committee of the Translators Association of China i Chengdu.Ms. Su Yang, pule sili o TalkingChina, na valaaulia e auai ma talimalo i le "Best Practices and Translation Services" Standardization" forum.

TalkingChina-1
TalkingChina-2

O lenei fonotaga e lua aso o le a taulaʻi atu i le atinaʻeina o le tele o gagana faʻataʻitaʻiga tekinolosi, faʻamoemoega faʻaoga o le tele o pisinisi faʻataʻitaʻiga gagana, atinaʻeina o tekinolosi faʻaliliu masini, talanoaga o faʻaliliuga masini + faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, fefaʻasoaaʻi o faiga sili ona lelei i le faʻaogaina o le gagana ma le pulega, tulaga o auaunaga i gagana ma mataupu e fitu e aofia ai tusipasi ma faiga fou mo le aoaoina o taleni tautua gagana sa talanoaina, faatasi ai ma le aofaiga e silia ma le 130 sui na auai i le fonotaga.

TalkingChina-3
TalkingChina-4

O le aoauli o le aso 3 o Novema, na fa’ataunu’uina ai loa le Seminare mo le Fa’amaoniaina o Pisinisi a le Gagana.O Mr. Su mai TalkingChina na auai ma taʻitaʻia le lala semina ma le autu o le "Best Practices and Translation Service Standardization".O le vaega muamua o le fonotaga o le fefaʻasoaaʻi o faiga sili ona lelei, faatasi ai ma Li Yifeng, sui pule sili o Beijing Sibirui Translation Co., Ltd., Han Kai, GTCOM localization project expert, Li Lu, faatonu o le vaega o le galulue faatasi a le aoga-pisinisi a Sichuan Language Bridge Information Technology Co., Ltd. Shan Jie, pule sili o Jiangsu Shunyu Information Technology Co., Ltd., ma Zi Min, sui pule sili o Kunming Yinuo Translation Services Co., Ltd. sa auai ma faia lauga.Na latou taulaʻi i le auala e aloese ai mai mailei faʻatau, galuega faʻava-o-malo o ituaiga i totonu o le atunuʻu, galulue faʻatasi a le aʻoga-pisinisi, O avanoa na aumaia e le RCEP ma le faʻataʻitaʻiga o le Hangzhou Asian Games faʻaliliuga poloketi na fefaʻasoaaʻi ma fefaʻasoaaʻi.

TalkingChina-5

E lē gata i lea, o le fono lona lua a le faatonu o le sauniga lona lima a le Komiti o Auaunaga Faaliliu a le Faaliliu Upu a Saina na faia foi i le aso 2 o Novema. Na auai foi TalkingChina i le fonotaga o le sui faatonu o le iunite.O le fonotaga na aoteleina ai le galuega na faʻatinoina e le komiti i le 2023. O vaega uma na aofia ai foʻi na fefaʻasoaaʻi loloto i mataupu e pei o le faʻamaoniaina o auaunaga faaliliu, tulaga faʻataʻitaʻiga tau, faiga sili ona lelei, faʻasalalauga ma faʻalauiloa, ma le 2024 Annual Conference of the Translators Association o Saina.

I le avea ai ma sui lona valu o le Fono a le Faaliliu Upu a Saina ma le sui faatonu o le Komiti o Auaunaga Faaliliu lona lima, TalkingChina o le a faaauau pea ona faia lana galuega o se faaliliu ma saofagā i le tulaga maualuga o le atinaʻeina o pisinisi faaliliu faatasi ai ma isi iunite a tupulaga.


Taimi meli: Nov-09-2023